Υπηρεσίες προς Κοιν.Σ.Επ.

  • από

koinep9

Στο Κοινωνικό Επιχειρείν Κρήτης, οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις είναι ένας τομέας δραστηριότητας στον οποίο δίνουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Η Υποστήριξη των Κοιν.Σ.Επ. με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών από ειδικούς επαγγελματίες καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους, συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των δράσεων τους και κατά συνέπεια στη βελτίωση της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο με τα οφέλη που προκύπτουν απ’ αυτήν. 

Στις υπηρεσίες που παρέχει η ομάδα μας στις Κοιν.Σ.Επ. περιλαμβάνονται:

Σχεδιασμός καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών για τη δημιουργία Κοιν.Σ.Επ.

Κατάρτιση καταστατικού για τη σύσταση Κοιν.Σ.Επ. και διεκπεραίωση της καταχώρησης του με όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο Γενικό Μητρώο της Κοινωνικής Οικονομίας.

 

Κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου και οικονομικοτεχνικής μελέτης με αναλυτική διατύπωση της επιχειρηματικής ιδέας και σχεδιασμός στρατηγικής για την υλοποίηση της.

Διεκπεραίωση φακέλων υποψηφιότητας για την ένταξη των Κοιν.Σ.Επ. σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα χρηματοδότησης.

Συμβουλές καθοδήγησης με στρατηγικές ανάπτυξης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας για βελτίωση της κερδοφορίας και εξασφάλιση εναλλακτικών πυγών χρηματοδότησης.

Παροχή υπηρεσιών δικτύωσης μεταξύ τους αλλά και με τις αγορές στις οποίες απευθύνονται εφαρμόζονται προωθητικές ενέργειες και διαφημιστική προβολή με τη χρήση του διαδικτύου και των social media.

Λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη με την τήρηση βιβλίων Β’ ή Γ’ κατηγορίας ανάλογα με τα ετήσια έσοδα που παρουσιάζουν, υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, εκδόσεις μισθοδοσίας προσωπικού, προσλήψεις, απολύσεις και διαχείριση κάθε είδους οικονομικών και φορολογικών υποθέσεων.

Νομικές υπηρεσίες από ειδικούς συνεργάτες για την κάλυψη αναγκών νομικής υποστήριξης.

Η ομάδα μας ενημερώνει κάθε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για οποιαδήποτε εξέλιξη στο χώρο της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που επιθυμεί να συμμετάσχει ως μέλος σε τέτοιες ομάδες ή να δημιουργήσει δική του ομάδα για τη σύσταση νέας Κοιν.Σ.Επ. με σκοπό να υλοποιήσει την επιχειρηματική του ιδέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, η ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεση σας και μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε  στο χώρο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *