ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

laptop

Δημιουργία  εντυπωσιακών επαγγελματικών ιστοσελίδων με πρότυπα wordpress προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις. Γρήγορη φόρτωση,  εξαιρετικός σχεδιασμός και ποιοτικό περιεχόμενο με καινοτόμα χαρακτηριστικά για μια άψογη παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Αναλύουμε το αντικείμενο της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας και σας προτείνουμε λύσεις οι οποίες προσαρμόζονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες σας. Πραγματοποιούμε έρευνα για το καλύτερο υλικό και τα εργαλεία της αγοράς ακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις με σκοπό να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιχείρηση σας.

Φροντίζουμε η περιγραφή του περιεχομένου να είναι εύκολα κατανοητή και να έλκει το ενδιαφέρον του επισκέπτη δίδοντας του το μήνυμα που μας ενδιαφέρει  να του μείνει στο μυαλό.  

Στόχος μας η δημιουργία μιας ιστοσελίδας υψηλού επιπέδου με ποιοτικό περιεχόμενο η οποία θα καθιστά την προβολή της επιχείρησης σας στο χώρο του διαδικτύου ξεχωριστή σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος για την επιχείρηση σας με χρήση των σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και των προτύπων της πλατφόρμας woocommerce αλλά και όλων των υπολοίπων πλατφορμών υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 Εντυπωσιακός σχεδιασμός  και άψογη προβολή των προϊόντων που διαθέτει το κατάστημα σας προσαρμοσμένο για κάθε για κάθε οθόνη και συσκευή (υπολογιστής, tablet και κινητό)

Αναλύουμε τις ανάγκες σας και πραγματοποιούμε λεπτομερής έρευνα για την χρήση του κατάλληλου τεχνολογικού υλικού που προσαρμόζεται σ’ αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναζητούμε για εσάς την πιο αποτελεσματική και οικονομική λύση.

Στόχος μας η άψογη παρουσία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στο διαδίκτυο με άριστη παρουσίαση των εικόνων των προϊόντων,  περιεκτικές περιγραφές με ποιοτικό περιεχόμενο, κατατοπιστικές πληροφορίες, μενού κατηγοριών και φίλτρα προϊόντων για την διευκόλυνση των πελατών στην διαδικασία αναζήτησης.  

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

τηλ. 2810334877, email:kekritis@gmail.com