ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

[vc_row][vc_column][vc_single_image alignment=”center” css_animation=”boc_animate_when_almost_visible boc_fade-in” image=”675″][vc_column_text css_animation=”boc_animate_when_almost_visible boc_top-to-bottom”]

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη βιωσιμότητα στον επιχειρηματικό σχεδιασμό δίνουμε μεγάλη έμφαση στη φιλοσοφία του “Συνεταιρίζεσθαι” και στην αναγκαιότητα ανάπτυξης συνεταιριστικών συμπράξεων για την προώθηση της ανάπτυξης στον τόπο.

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”boc_animate_when_almost_visible boc_top-to-bottom”]

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης για αγροτικούς συνεταιρισμούς.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][boc_list_item css_animation=”top-to-bottom” icon=”icon icon-check2″]

Κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου και πραγματοποίηση οικονομοτεχνικής μελέτης για ένταξη στα επιδοτούμενα προγράμματα χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ 2014 – 2020, Νέος Αναπτυξιακός Νόμος, κτλ)

[/boc_list_item][boc_list_item css_animation=”top-to-bottom” icon=”icon icon-check2″]

Συμβουλευτική καθοδήγηση με σχεδιασμό στρατηγικών ανάπτυξης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας για βελτίωση της κερδοφορίας και εξασφάλιση πηγών χρηματοδότησης.

[/boc_list_item][boc_list_item css_animation=”top-to-bottom” icon=”icon icon-check2″]

Εμπορική υποστήριξη με εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών εξαγωγικού marketing για την προώθηση των προϊόντων τους σε αγορές του εξωτερικού.

[/boc_list_item][boc_list_item css_animation=”top-to-bottom” icon=”icon icon-check2″]

Υποστήριξη στη διεκπεραίωση των αιτήσεων για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ενίσχυσης των παραγωγών μελών των συνεταιρισμών.

[/boc_list_item][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”boc_animate_when_almost_visible boc_top-to-bottom”]

Είμαστε συνεχώς στην διάθεση των ΔΣ των Συνεταιρισμών παρέχοντας ενημέρωση για κάθε εξέλιξη που τους αφορά αλλά και για τα μέλη τους που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μας.

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”boc_animate_when_almost_visible boc_right-to-left”]

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][boc_button btn_content=”ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ” href=”http://kekritis.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/” css_animation=”fade-in”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]