ΨΗΦΙΑΚΟ MARKETING

digital marketing

Κάθε επαγγελματική ιστοσελίδα και κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ανάγκη την αύξηση  της προβολής τους στο διαδίκτυο αλλά κυρίως την εμφάνιση τους στα αρχικά επίπεδα των μηχανών αναζήτησης με σκοπό τη βελτίωση της αναγνώρισης τους από περισσότερους υποψήφιους πελάτες οι οποίοι στην πορεία θα γίνουν πελάτες.

Για την ικανοποίηση της παραπάνω ανάγκης παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες digital and social media marketing. Αφού αναλύσουμε τα στατιστικά στοιχεία κάθε ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος εντοπίζουμε επακριβώς τα προβληματικά σημεία  και  διαπιστώνοντας επακριβώς τις ανάγκες που υπάρχουν σε  κάθε επιχειρηματία προτείνουμε και τις ανάλογες λύσεις.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν τις εργασίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO), τη συνεχή παρακολούθηση των Google Analytics, την ενημέρωση του Google My Business, την διενέργεια καμπάνιας διαφημίσεων Google Ads αλλά και την διαχείριση της  προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, Youtube, κτλ με καταχωρήσεις διαφημίσεων Facebook Ads, κτλ.    

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

τηλ. 2810334877, email:kekritis@gmail.com